Gyakori kérdések

www.sebitrans.hu oldalon az Árlistában megtalálod.

Árlista oldal megtekintése »

A darabszám nem befolyásolja az árat. Az össz. súly és térfogat alapján számoljuk ki a fuvardíjat. Ne készíts 30 kg-nál nehezebb csomagot!

Weboldal indulási időpontok. Ha nincs időpont az országhoz, menj az Árlistához és kérj egyedi árajánlatot.

Igen, folyamatosan szállítunk.

Weboldalon olvasd el a csomagolási tanácsokat.

Weboldalon megnézed az Árlistát, ha nem találsz a küldeményedre vonatkozó árat, kérj árajánlatot. Ezután megrendeled a szolgáltatást, ezt követően emailon – írásban – egyeztetünk és tartjuk a kapcsolatot.

Ft, EUR, DKK, SEK..stb.

Igen, előre utalással. Felvétel után megállapítjuk a tényleges súlyt és a fuvardíjat, majd elektronikus számlát küldünk. A szolgáltatás ellenértékét a leadás előtt át kell utalni. Ha megrendeléskor tudjuk a pontos súlyt, felvétel előtt is utalhatsz.

Felvételnél csak akkor, ha megadják a pontos súlyt, mert felvételkor a belföldi Partnerünk nem méri le a csomag súlyát és mindig pontos fuvardíjat kell megadni nekik. Átvételkor mindig lehet vidéken fizetni!

Dohányáru, alkohol, romlandó áru,tűz-és robbanásveszélyes anyag, értékpapír, készpénz, illegális terméket.

Sajnos személyt nem szállítunk.

1000 euróig cégünk téríti az esetleges károkat. Nagyobb érték esetén biztosítást lehet kötni, , amiben szívesen segítünk. Új termék esetén számlával kell igazolni az értéket cégünk vagy a Biztosító felé. Régebbi termék esetén a használt piaci értéket vesszük figyelembe.

Igen, előre egyeztetve.

Igen, tudunk. Megrendeléskor jelezni kell az igényt.

Felárat számolunk fel.

Igen, háztól-házig.

Budapesten és a vele szomszédos településeken indulás előtt 1-2 nappal. Külföldön az indulás napján vagy előtte 1-2 nappal. Magyarországon- vidéken – indulás előtt 2-3 nappal. Emailon vagy telefonon egyeztetjük az időpontot.

Nem, amennyiben Neked kényelmesebb, behozhatod a telephelyünkre.