60 családnak segítettünk, hála az ügyfeleinknek

60 családnak segítettünk, hála az ügyfeleinknek

A tavaszi jótékonysági akciónk sikere után úgy gondoltuk, most ősszel talán még nagyobb szükség van az összefogásra és elhatároztuk, hogy ismét segítünk, ahol tudunk. Hiszen az iskolakezdéssel, év végi készülődéssel kapcsolatos feladatok sok család számára az izgatott várakozás és meghitt készülődés helyett, fejtörést és nehéz perceket okoznak. Különösen nehéz a szülőknek, akik szeretnék, hogy a gyermekeik ezt a lehető legkevésbé érezzék. Ebben szerettünk volna segíteni mi is…

Összefogtunk a Vöröskereszttel

Ahogy a májusi adománygyűjtés alkalmával, most is ügyfeleink által sikerült ezt megvalósítanunk: meghirdettük, hogy minden szeptemberben leadott megrendelés fuvardíjából 1.000 ft-ot jótékony célra fordítunk. Ebben a hónapban 560 megrendelés érkezett, ami több, mint félmillió ft-ot jelent.

Az összeg egy részéből száraz élelmiszereket vásároltunk és a Vöröskereszt segítségével el tudtuk juttatni olyan családokhoz, akiknek óriási segítséget jelent ez ebben az időszakban. A megmaradt összegből pedig tervezünk egy újabb adományozást Karácsony előtt, hogy kicsit mi is hozzájáruljunk a nyugodt, meghitt családi ünnepléshez.

Ezúton is köszönjük a Vöröskeresztnek az együttműködést, az ügyfeleinknek pedig a bizalmat és a megrendeléseiket!

Te is ránk bíznád a csomagodat? Kérj ajánlatunkat itt!