FONTOS FIGYELMEZTETÉS, OLVASD EL!

KEDVES MEGBÍZÓNK!

A weboldalon feltüntetett indulás és érkezés időpontjai tájékoztató jellegűek , változhatnak az útvonal és a címek függvényében. A felvételről és leadásról igyekszünk értesítést küldeni, előtte 1-2 nappal e-mailben!

A felvétel és leadás előtt 5-1 órával a futár értesít telefonon vagy sms-ben!

Az a kérésem, hogy a futárt csak halaszthatatlan ok miatt hívd, ne zavarjuk hiszen balesetveszélyes ha nem tud a forgalomra figyelni!!!

Budapestről történő indulás előtti napon válik véglegessé az indulás pontos időpontja és útvonala.

Az előre egyeztetett és értesítésben küldött időpontoktól csak felár ellenében tudunk eltérni.
Felvétel: indulás előtt 1-3 nappal, külföldi leadás és felvétel visszaindulás előtt 1-2 nappal, illetve a vissza indulás napján történik.

A felvétel és leadás várható időpontjáról értesítést küldünk. Indulás irányadó időpontjai a weboldalon találhatók. Az esetleges változás jogát fenn tartjuk!

Ha van rá lehetőséged nyomtasd ki a szállítólevelet, amit küldeni fogunk és ragaszd a csomagra, ha nem tudod akkor MINDENKÉPPEN CÍMEZD MEG A CSOMAGOKAT!!! Ha címzés nélkül adod át, felárat számolunk, csomagonként 500 Ft!!! Teljes autós költözésre nem vonatkozik.

0. NAGYON FONTOS, HOGY KÖLTÖZÉSNÉL LEGYEN EGY ELŐRE ELKÉSZÍTETT LISTA A KÜLDEMÉNYEKRŐL

Négy nagyon fontos dologban szeretném a segítséged kérni!

  1. ELÉRHETŐSÉG MOBILON
    A sikeres együttműködés érdekében kérjük, hogy a leadás/felvétel várható időpontjában mindenképpen legyél elérhető mobilon, hogy a futár értesítést tudjon küldeni.
  2. KÉSZPÉNZ A FIZETÉSHEZ
    Külföldön (belföldön) a futár kollégáink csak készpénzes fizetést tudnak elfogadni! Sajnos kártyás fizetés NEM LEHETSÉGES, csak előre utalás számla alapján, amit a felvétel után állítunk ki. Ezért az a kérésünk, hogy a küldemény felvétele/leadása előtt legyél szíves készpénzről gondoskodni!
  3. KÜLDEMÉNY CSOMAGOLÁSA
    A küldemények összekészítésénél szíveskedj figyelembe venni a weboldalon található Csomagolási Tanácsokban javasolt megoldásokat ezzel is segítve a Futár nem könnyű munkáját.
  4. Lehetőleg 25 kg alatti csomagokat állítsatok össze, mert könnyebb kezelni, és nem lesz drágább 2 db 15 kg-os küldemény, mint 1 db 30 kg-os. A futár egyedül megy, ha nehéz (40 kg fölötti) vagy nagyobb méretű küldeményt (pl: mosógép, hűtőszekrény, kanapé) kell felvenni illetve lerakni, segítségre lesz szüksége a feladó vagy átvevő részéről.

Nagyobb mennyiség esetén tudunk rakodó személyzetet biztosítani, de ezt előre kell egyeztetni.

E-MAIL ELÉRHETŐSÉG:

– Svéd – Dán – Németország keleti része – Magyar viszonylatban rendeles@sebitrans.hu
– Holland – Németország nyugati része – Magyar viszonylatban rendeles@sebitrans.hu

Segítséged előre is nagyon köszönjük!!!

Sebestyén Transport csapata!