Megrendelésed elküldése sikerült.

Köszönjük!

Fontos tudnivalók

Felvétel: indulás előtt 1-3 nappal, külföldi leadás és felvétel visszaindulás előtt 1-2 nappal, illetve a visszaindulás napján történik.

A felvétel és leadás várható időpontjáról értesítést küldünk. Indulás irányadó időpontjai a weboldalon találhatók. Az esetleges változás jogát fenn tartjuk!

Ha van rá lehetőséged nyomtasd ki a szállítólevelet, amit küldeni fogunk és ragaszd a csomagra! De MINDENKÉPPEN CÍMEZD MEG A CSOMAGOKAT!!! Ha címzés nélkül adod át, felárat számolunk, csomagonként 500 Ft!!! Teljes autós költözésre nem vonatkozik.

0. NAGYON FONTOS, HOGY KÖLTÖZÉSNÉL LEGYEN EGY
ELŐRE ELKÉSZÍTETT LISTA A KÜLDEMÉNYEKRŐL

Négy nagyon fontos dologban szeretném a segítséged kérni!

1. ELÉRHETŐSÉG MOBILON

A sikeres együttműködés érdekében kérjük, hogy a leadás/felvétel várható időpontjában mindenképpen legyél elérhető mobilon, hogy a futár értesítést tudjon küldeni.

2. FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

  • Feladáskor készpénzben
  • Átvételkor készpénzben
  • Előre utalással
  • Bankkártyás fizetés

Megjegyzés: előre utalás esetén a fuvardíjnak a bankszámlánkra kell érkeznie, mielőtt a címzettnek átadnánk a küldeményt.

Megjegyzés: dán koronát készpénzben sajnos nem tudunk elfogadni.

3. KÜLDEMÉNY CSOMAGOLÁSA

A küldemények összekészítésénél szíveskedj figyelembe venni a weboldalon található Csomagolási Tanácsokban javasolt megoldásokat ezzel is segítve a Futár nem könnyű munkáját

4. Futár egyedül megy, ha nehéz (40 kg fölötti) vagy nagyobb méretű küldeményt kell felvenni vagy lerakni, segítségre lesz szüksége a feladó vagy átvevő részéről.

Nagyobb mennyiség esetén tudunk rakodó személyzetet biztosítani, de ezt előre kell egyeztetni.

5. Ha véletlenül indulás előtt 1-2 nappal nem kapsz tőlünk ezen kívül más értesítést mindenképpen küldj e-mailt az alábbi címekre.

E-mail elérhetőség:

– Svéd- Dán-Németország keleti része – Magyar viszonylatban rendeles@sebitrans.hu
Holland – Németország nyugati része – Magyar viszonylatban rendeles@sebitrans.hu

Segítséged előre is nagyon köszönjük!!!

Sebitrans csapata!

Sebestyén Sándor
Ügyvezető