ÜNNEPELD VELÜNK A
31. SZÜLETÉSNAPUNKAT ÉS NYERJ…

A Sebestyén Trans küldetése a kezdetektől fogva az, hogy a ránk bízott csomagokat biztonságban, épségben és határidőre eljuttassuk a címzetthez.

Most pedig úgy döntöttünk, hogy egy nyereményjátékkal kedveskedünk azoknak, akik 2023. január 23 és 2023. február 28 között tőlünk rendelnek nemzetközi költöztetést, vagy csomagküldést.

Egy szerencsés megrendelőnket megajándékozzuk egy 165 cm átmérőjű óriás TV-vel, amit díjmentesen házhoz is szállítunk!

HOGYAN VEHETSZ RÉSZT A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN?

KÉRJ AJÁNLATOT, ÉS ADD LE A MEGRENDELÉSED AZ ADOTT DÁTUMON BELÜL!

EZUTÁN NYUGODTAN HÁTRADŐLHETSZ, TUDVA HOGY A CSOMAGOD BIZTONSÁGBAN VAN!

FIGYELD A POSTAFIÓKOD, MERT A SORSOLÁS UTÁN E-MAILBEN ÉRTESÍTJÜK A NYERTEST!

Miért a Sebestyén Trans a legjobb választás, nemzetközi csomagküldés esetén?

 • Garanciát vállalunk rá, hogy a küldemények épségben és határidőre megérkeznek.
 • “Ami felfér az autóra, azt vállaljuk!” – a szabvány méretektől eltérő csomagokat is ránk bízhatsz.
 • Csere autókkal és extra járatokkal készülünk a nagyobb igénybevételre is, hogy minden megbízást teljesíteni tudjunk.
 • Csak profi és megbízható költöztetőkkel és szállítókkal dolgozunk.
 • Évről évre jótékonysági kampányt szervezünk a vöröskereszttel együttműködve, hogy hátrányos helyzetű családokat támogassunk.

MIT MONDANAK, AKIK MINKET VÁLASZTOTTAK?

“A cég munkájával maximálisan elégedett vagyok. Mindenkinek ajánlom, aki a megbízhatóságot, a pontosságot és az udvarias szót igényli. Sikeres és szerencsés utat kívánok az egész csapatnak!”

“Köszönet a probléma mentes költöztetésünkért. Álmomban sem reméltem, hogy ilyen simán megy minden. Ha ezt tudtam volna nem idegeskedtem volna előtte. A jövőben minden költöztetés, csomagszállítás ügyében nyugodtan fogunk Önökhöz fordulni és bátran ajánljuk Önöket bárkinek. Külön köszönet Zsoltnak, aki ezt az egészet fizikailag megvalósította!”

“Maximálisan megvoltam elégedve már másodjára is! A profizmusuk egyedülálló…a szervezéstől a szállításig… Minden csomagom /törékenyek is/ rendben megérkeztek! Minden munkatársuk kedves és segítőkész!!!!
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!!”

A NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZLETEI:

A nyereményjátékot kifejezetten és kizárólag a Sebestyén Intertransport Kft. megrendelőinek szervezzük.

 • A játékban azon megbízóink vesznek részt, akik 2023.01.23. és 2023.02.28. között szabályos szállítási megbízást adnak le valamely weboldalunkon, legyen az költöztetés, vagy csomagszállítás. A sorsoláson való részvétel feltétele az adott dátumon belül való élő megrendelés, és nem a szállítás időpontja. Tehát például egy február 23-án leadott megrendelés, amelyben csak március 29-re szóló teljesítési megbízást tartalmaz, teljesen szabályos nevezés a sorsolásra.

  A szervező azonban fenntartja a jogot, hogy a nyereményt a megbízás teljesítése és kifizetése után adja csak át. Amennyiben a kisorsolt nyertes visszavonja megbízását, vagy az valamiért nem kerül kifizetésre, a nyereményt újra kisorsolja a szervező egy másik alkalommal.

 • Az alábbi weboldalak vesznek részt a játékban:
  www.kulfoldre-koltoztetes.hu
  www.nemzetkoziszallitas.eu
 • A sorsolást 2023. március 6-án hétfőn, 14.00-kor tartjuk irodánkban és a sorsolást élőben, online közvetítjük FB oldalunkon is:
  https://www.facebook.com/sebestyenszallitas
 • A nyertest e-mailben is értesítjük, és a sorsolás pillanatában azonnal megpróbáljuk elérni a megadott telefonszámon. Amennyiben a nyertes nem elérhető és nem jelentkezik a nyereményért 2023. március 13-ig, a nyereményt újrasorsoljuk a játékban résztvevők között, így újabb esélyt kaphat az is, aki korábban játszott, de nem nyert első sorsoláskor.

  A jelentkezést elmulasztott játékos második körben már nem szerepel a játékban, hacsak nincs újabb érvényes megbízása felénk 2023. márciusban.

  Azonnali újrasorsolás történik, ha kisorsolt játékosról az ellenőrzés során kiderül, hogy időközben a megrendelését lemondta, visszavonta.

  A sorsolás a nyereményjátékokról szóló szabályok szerint előírt 3 tagú biztosság előtt zajlik, és hivatalos jegyzőkönyvezésre kerül. A nyereményjáték szabályos lebonyolításáért és a sorsolás tisztaságáért a szervező személyes felelősséget vállal és minden tőle telhetőt elkövet.

 • A nyeremény egy LG típusú 165 cm képátlójú óriási okos TV, amelyet a Sebestyén Intertransport Kft. munkatársai az összes feltétel teljesítése esetén (kifizetett megbízás, sikeres kapcsolatfelvétel) a lehető leghamarabb díjmentesen házhoz is szállítanak egy előre egyeztetett időpontban. A nyeremény márkájának változtatására való jogot a szervező fenntartja, de csak kivételes, váratlan esetben él vele.
 • A játékban nem vehetnek részt a Sebestyén Intertransport Kft. munkatársai, alvállalkozói és pr / marketing kivitelezésre szerződött partnerei.
 • A játékban való részvételből bármely megbízó kérheti kimaradását a megbízói e-mail címéről küldött írásos e-mailben.
 • A játékban résztvevő játékosokra a weboldal látogatásával és a megbízással együtt érvénybe lépő adatkezelési szabályzat vonatkozik, amelyet weboldalunk láblécében bárki elérhet.
 • A játékkal kapcsolatos kérdésekben kérjük írjon nekünk bizalommal a kapcsolat űrlapon!

BÍZD RÁNK A CSOMAGKÜLDÉST, ÉS LEGYEN TIÉD AZ ÓRIÁS TV!

Hova szeretnél csomagot küldeni?

Gondolkozó ember

Árajánlatkérés

A küldeményedre vonatkozó árkalkulációt
itt tudod megnézni!

Boldog ember laptoppal

Megrendelés

Te tudod már, hogy velünk jó kézben lesz küldeményed?
Akkor csak töltsd ki megrendelő űrlapunkat ide kattintva:

FONTOS INFORMÁCIÓK, OLVASD EL!

KEDVES MEGBÍZÓNK!

A weboldalon feltüntetett indulás és érkezés időpontjai tájékoztató jellegűek, változhatnak az útvonal és a címek függvényében. A felvételről és leadásról igyekszünk értesítést küldeni, előtte 1-2 nappal e-mailben!

 • A felvétel és leadás előtt 5-1 órával a futár értesít telefonon vagy sms-ben!
 • Az a kérésem, hogy a futárt csak halaszthatatlan ok miatt hívd, ne zavarjuk hiszen balesetveszélyes ha nem tud a forgalomra figyelni!!!
 • Budapestről történő indulás előtti napon válik véglegessé az indulás pontos időpontja és útvonala.
 • Az előre egyeztetett és értesítésben küldött időpontoktól csak felár ellenében tudunk eltérni.
 • Felvétel: indulás előtt 1-3 nappal, külföldi leadás és felvétel visszaindulás előtt 1-2 nappal, illetve a vissza indulás napján történik.
 • A felvétel és leadás várható időpontjáról értesítést küldünk. Indulás irányadó időpontjai a weboldalon találhatók. Az esetleges változás jogát fenn tartjuk!
 • Ha van rá lehetőséged nyomtasd ki a szállítólevelet, amit küldeni fogunk és ragaszd a csomagra, ha nem tudod akkor MINDENKÉPPEN CÍMEZD MEG A CSOMAGOKAT!!! Ha címzés nélkül adod át, felárat számolunk, csomagonként 500 Ft!!! Teljes autós költözésre nem vonatkozik.

0. NAGYON FONTOS, HOGY KÖLTÖZÉSNÉL LEGYEN EGY ELŐRE ELKÉSZÍTETT LISTA A KÜLDEMÉNYEKRŐL

Négy nagyon fontos dologban szeretném a segítséged kérni!

 1. ELÉRHETŐSÉG MOBILON
  A sikeres együttműködés érdekében kérjük, hogy a leadás/felvétel várható időpontjában mindenképpen legyél elérhető mobilon, hogy a futár értesítést tudjon küldeni.
 2. FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK
  - Feladáskor készpénzben
  - Átvételkor készpénzben
  - Előre utalással
  - Bankkártyás fizetés
  Megjegyzés: előre utalás esetén a fuvardíjnak a bankszámlánkra kell érkeznie, mielőtt a címzettnek átadnánk a küldeményt.
  Megjegyzés: dán koronát készpénzben sajnos nem tudunk elfogadni.
 3. KÜLDEMÉNY CSOMAGOLÁSA
  A küldemények összekészítésénél szíveskedj figyelembe venni a weboldalon található Csomagolási Tanácsokban javasolt megoldásokat ezzel is segítve a Futár nem könnyű munkáját.
 4. Lehetőleg 25 kg alatti csomagokat állítsatok össze, mert könnyebb kezelni, és nem lesz drágább 2 db 15 kg-os küldemény, mint 1 db 30 kg-os. A futár egyedül megy, ha nehéz (40 kg fölötti) vagy nagyobb méretű küldeményt (pl: mosógép, hűtőszekrény, kanapé) kell felvenni illetve lerakni, segítségre lesz szüksége a feladó vagy átvevő részéről.

Nagyobb mennyiség esetén tudunk rakodó személyzetet biztosítani, de ezt előre kell egyeztetni.

E-MAIL ELÉRHETŐSÉG:

– Svéd – Dán – Németország keleti része – Magyar viszonylatban rendeles@sebitrans.hu
– Holland – Németország nyugati része – Magyar viszonylatban rendeles@sebitrans.hu

Segítséged előre is nagyon köszönjük!!!

Sebestyén Transport csapata!