Évértékelés

Évértékelés

Kedves Ügyfeleink és Barátaink!

Örömmel tudatjuk Veletek, hogy méltón zártuk, a cégünk 30 éves fennállását is ünneplő 2022 évet. Töretlen lendületünket jellemzi, hogy termelésünk az idén 34%-al növekedett. A szállított küldemények tekintetében, ha köbmétert veszünk alapul, a nagyságrendet jól mutatja, hogy csomagok mérete egy 50X100 méteres focipályát 2 méteres magasságban töltene meg és erre nagyon büszkék vagyunk. Arra még inkább, hogy különösebb fennakadás nélkül zajlottak le a szállítások és ha volt is apróbb probléma, azt mindig gyorsan, az ügyfél megelégedésére kezeltük. Járműparkunk 5 új autóval fiatalodott, hogy még magasabb színvonalon és zökkenőmentesen szolgálhassuk ki ügyfeleinket.

Az idén karácsonykor is kellemes vacsorával, évértékeléssel, ajándékozással ünnepeltünk a csapattal és természetesen nem maradhatott ki egy kis sportolás sem, bowling és billiárd vezette le a finom vacsora fáradalmait. Hűek maradtunk hagyományainkhoz, így külön köszöntöttük jubiláló kollégánkat Gáspár Zsoltot, aki 5.éve kitűnő futárként öregbíti cégünk hírnevét. Ezúton is köszönjük Zsolti azt a kitartó munkád és türelmedet, ami jellemez téged. Ezen a ponton nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy minden egyes kolléga méltán érdemli meg a dicséretet, mert olyan hozzáállást tanúsítottak ebben az évben is, ami messze túlhaladja az elvárásokat. Feladatunk elvileg annyiból állna, hogy biztonságban, sértetlenül A-ból B-be eljuttassuk a ránk bízott küldeményt. A mi kollégáink ennél többet tesznek, mert értik, hogy a szállítmányok mögött sok esetben olyan emberi szándékok vannak, mint például az ajándékozás öröme, vagy költözés esetén akár sorsfordító történések is, hogy mindig kellő empátiával és rugalmassággal végzik feladataikat. Mindent összevetve, nagyon jó érzés ilyen csapattal együttműködni! Köszönjük Nektek fiúk!

Kedves Ügyfeleink és Barátaink! Szeretettel és tisztelettel nyitjuk meg cégünk fennállásának 31. évét, kívánjuk, hogy továbbra is gyümölcsöző kapcsolat, bizalom és elégedettség jellemezze együttműködésünket. Baráti üdvözlettel kívánunk mindannyiótoknak nagyon Boldog Új Évet!

Sebitrans vezetősége és munkatársai