Indulhatunk? Nemzetközi fuvarozás
spéci Sebi-előnyökkel

Akár belföldi, akár nemzetközi fuvarozás esetén érdemes olyan partnert keresnie, aki többet is tud nyújtani, mint az elvárható minimum: hogy a rakomány épen és biztonságosan eljusson A pontból B pontba.

Nem kell többé külföldre utazó ismerőseit szívességekkel terhelnie, mert kisebb a csomagokat is rövid idő alatt, profin eljuttatjuk a címzetthez. Olcsónak tűnő, alkalmi megoldások persze mindig akadnak, de nem érdemes ezekben feltételek nélkül bíznia. Gyakran több velük az utólagos fejfájás, mintha egy, a nemzetközi fuvarozás területén jártas szállítási specialistát bízna meg.

Mi ilyen extrákat nyújtunk a
nemzetközi fuvarozás terén?

  • Számunkra nincs olyan, hogy „másodosztályúˮ ügyfél. Konkrétan: nem kell „nagyˮ megrendelőnek lenni ahhoz, hogy különleges figyelmet és gondos kiszolgálást kapjon. Például nem kell színültig megtöltenie a kocsit, nálunk nem feltétel a full kocsis rakomány. Ha kevesebb a szállítandó áruja, akkor is indulunk.
  • Mi is utáljuk a felesleges bürokráciát. Ezért külön hangsúlyt fektettünk arra, hogy ne a csomag raktári, kézről kézre adogatásával teljen az idő, hanem minél gyorsabban és biztonságosan célba juttassuk azt külföldre. Mi azért foglalkozunk az adminisztrációval, hogy fuvarozhassunk. És nem fordítva! Ezen a téren így szól a jelmondatunk.
  • Nem szabvány csomagolású vagy csomagolatlan gépet, bútort, egyéb nagyméretű tárgyakat, kerekes gépet, biciklit és motorkerékpárt a gyakran kötelező szétszerelés nélkül is szállítunk. Értékes kincsként, sajátunkként vigyázunk az ügyfelünk bármilyen holmijára, ezért a megrendelőink nyugodtan bíznak ránk értékes műtárgyakat, festményeket is.
  • Nálunk, a Sebinél nincsenek akadékoskodások, kivételek és kifogások az ügyfél-kapcsolatokban. Csomagja nyugodtan lehet törékeny és érzékeny, nagy odafigyelést igénylő tárgy, mert gondosan vigyázunk rá. Sőt az se számít, hogy kisebb vagy nagyobb, szükség esetén hosszabb-rövidebb ideig raktározzuk is a küldeményét. Egyetlen feltételt szabunk megrendelőinknek: legyen mozdítható, férjen be a kocsiba a rakomány. És akkor már mehet is bármi, amit szállítani legális.

De mindezekért az extrákért  vajon extrán is kell fizetni? Dehogy. Tekintse meg ajánlatunkat a linken, mert meg fogja Önt győzni, és már indulhat is a nemzetközi fuvarozás!