Nemzetközi fuvarozás

Nemzetközi költöztetés bosszúság nélkül: hogyan lehetséges?

Mindannyiunkat számtalan stressz ér életünk folyamán. Ezek közt a nemzetközi költöztetés lebonyolítása nem éppen a sereghajtó.

Kevesen tudják, hogy a pszichológusok objektív stresszskálával mérik az idegi terhelést, amin az egyszerűbb, belföldi költözés, lakóhelyváltoztatás is 20 pontot kap. (Összehasonlításul: a teljes munkakörváltás pl. 29 pontot ér a skálán.) Nem nehéz elképzelni, hogy a külföldi költözés mennyi bonyodalommal és idegeskedéssel járhat, biztosan megelőzve a stresszskálán az előzőeket!

Stresszcsökkentő tippek a nemzetközi költöztetés megszervezéséhez

Még akkor is ott van az emberben a szorongás, ha az álom-munkahelyét találta meg külföldön, vagy szeretett partnerével kezd új életet a hazájától távol. Íme néhány hasznos apróság és gyakorlati tanács, ami nyugtatóan fog hatni

  1. Selejtezze holmiját! Itt a remek alkalom, ami csak ritkán adódik az életben, hogy megszabaduljon a múltban felhalmozott terhektől, felesleges tárgyaktól. Ez a megkönnyebbülés máris jót fog tenni, mert nyitottá tesz az új tapasztalatokra.
  2. Használjon színkódokat, számozzon! Az ismeretlen megszelídítését a személyes tárgyainkat tartalmazó kartondobozokkal kell elkezdeni. Különben nyomtalanul elnyelik a beléjük rakott cuccot, és semmintmondón merednek Önre, ha kész a pakolás. Vidám színekkel azonban feldobhatja a dobozok (és a saját) hangulatát, ha pedig még számozott is, akkor később nagyon hálás lesz önmagának, mert megkönnyítette a kipakolás sorrendjét.
  3. Használjon hagyományos jegyzetfüzetet! Szuper dolog az okostelefon és a táblagép, csak előfordul, hogy az ember egy időre véletlenül elkeveri, ha nagy a fejetlenség. A dobozok számozása, sőt a nemzetközi költöztetés teljes stresszcsökkentő haditerve azonban mit sem ér, ha nincs kéznél.Ha jegyzetfüzetet használ, akkor abba bármikor sebtiben lejegyezheti a költözés közben szüntelenül áramló új infókat, a vele kapcsolatos adatokat, amik az ember érzékeit és agyát ilyenkor minden oldalról bombázzák. Arról nem is beszélve, hogy milyen mennyei érzés a papíron vezetett teendőlistán golyóstollal áthúzni vagy kipipálni egy-egy megoldott feladatot!
  4. Szánjon időt a búcsúra! Miután mindenről gondoskodott, megérdemel egy kellemes vacsorát a kedvenc éttermében, előtte egy kiadós sétával a városa legkedvesebb helyein, amikhez annyi emlék fűzi. Persze a búcsú nem lesz végleges, de hosszabb időre szól, úgyhogy menjen el még egyszer mindenhová, ahol a legjobban érezte magát eddigi élete során, és szervezzen találkát a barátaival ismerőseivel is. Mindez erőt ad, feltölti és előkészíti lelkileg a nagy változásra. Ha pedig mindez megvan, akkor már csak egyetlen teendője maradt:
  5. Kulcsfontosságú, hogy értékeit, személyes tárgyait olyan fuvarozó cégre bízza, amelyben valóban megbízhat. Kérje árajánlatunkat a linken, mert velünk bosszúság nélkül, kellemesen is megoldható a nemzetközi költöztetés!

Mi a garanciánk arra, hogy segítünk elkerülni az összes elkerülhető kellemetlenséget? Szinte bárki mondhat ilyesmit magáról. De ennyi elégedett ügyfél szíves méltatásával, mint mi, vajmi kevesen dicsekedhetnek! Hát íme, mit mondanak néhányan azok közül, akiket már sikerült zökkenőmentesen elköltöztetnünk választott hazájukba:

„Maximálisan elégedett vagyok mind a fuvarral, mind az emberi hozzáállással! Nagyon szépen köszönöm ezúton is a gyors és korrekt segítséget! Délután 3 órakor kerestem meg a Sebit, miután egy másik cég utolsó pillanatban visszamondta a költöztetést. Rögtön megértették a problémát, és az autójuk 1 órán belül már el is indult a 750 kilométerre lévő célponthoz.

(Tóth Zoltán)

„Nagyon elégedett voltam a szállítással! Svédországból költöztem Magyarországra, közel 2000 km-ről. Minden holmi sérülésmentesen érkezett meg. Külön köszönet illeti a sofőrt, aki hihetetlenül segítőkész volt! Mindenkinek ajánlom a céget!”

(Nagy Erika)

„Ez év márciusában költöztünk Svédországba. Sebestyén Balázzsal megállapodtunk a költözés árában és pontos idejében, amit maradéktalanul, pontosan és hibátlanul betartott a Sebestyén Trans. Köszönöm a korrekt munkájukat. Külön megemlíteném a sofört, Zsoltot, akinek szintén köszönjük a megbízhatóságát. Mindenkinek jó szivvel ajánlom a Sebestyén Trans szállítási céget.”

(Dr. Székely Lászlóné)