Megbízható nemzetközi szállítás

Hogyan jut el a csomag külföldre a Sebivel?

Bepillantás a kulisszák mögé. Mi az eljárás nálunk, ha a csomag külföldre megy, és hogyan gondoskodunk arról, hogy rövid időn belül biztosan megérkezzen a ránk bízott küldemény?

A-ból B-be a legrövidebb út az egyenes. Ha légvonalban nem is szállítunk, de az ügyintézésünkről mindenesetre elmondható, hogy ezt az egyszerűséget garantálja.

Így jut a ránk bízott csomag külföldre

Legtöbb ügyfelünk úgy talál ránk, hogy kimondottan külfödi szállítási tapasztalattal rendelkező céget keres. Mivel mi a célországokon (Dánián, Svédországon, Németországon és Hollandián) belül is lebonyolítottunk már különféle, igényes, például költözködési feladatokat, ezért a Magyaroszágról induló vagy éppen hazánkba tartó költözködést is szívesen bízzák ránk.

Nem mellékes szempont az sem, hogy a nem szabvány csomagolású vagy csomagolatlan küldemények (pl. bútorok, gépek), sok más cégnél kötelezően szétszerelendő tárgyak (pl. motorkerékpár, bicikli) egészben való szállítása extra előnyt jelent a velünk való együttműködés.

Csomag külföldre gyorsan – lépésről lépésre

Többféle módon is felveheti velünk a kapcsolatot: megrendelőlapon, üzenetben vagy közvetlenül telefonon. Ha megnézte már a csomag külföldre szállítására vonatkozó ártáblázatunkat, de nem talált pontos választ az Önt foglalkoztató kérdésre, akkor egyedi árajánlatot érdemes kérnie a speciális küldeményre.

Bármilyen módon történt is az előzetes kapcsolatfelvétel, a megrendelőlap kitöltése a következő lépés, hiszen ez tisztázza a szolgáltatásunk összes paramétereit. Hamarosan vissza is igazoljuk a rendelést, és ami persze az Ön számára még fontosabb ennél: hamarosan indulunk is a szállítmányért.

Immár 6 éve, hogy az EU-ra kiterjesztett szállítói tevékenységünkön belül heti rendszerességgel járatokat indítunk a skandináv országokba, illetve Németországba.

Büszkék vagyunk arra, hogy az összes ránk ránk bízott küldemény mindig időben odaért, sohasem veszett el, se nem sérült. Segítőkész és udvarias csapatunk minden esetben biztosítani tudta, hogy a csomagküldéssel egyetlen ügyfelünknek se keletkezzen külön problémája, hanem mindegyikük az egyes vonal egyszerűségével kivitelezett, célszerű megoldásban részesült.

Hívjon fel minket, vagy írjon üzenetet nekünk a linken, hogy minél hamarabb eljusson a csomag külföldre!