Közel 2 millió km után, így búcsúztunk 2021-től

Közel 2 millió km után, így búcsúztunk 2021-tőlA 2021-es év sem telhetett el közös karácsonyi, egyben évértékelő vacsora nélkül, ami már hagyománynak számít a Sebestyén Trans csapatánál: az elmúlt 20 évben mindig így zártuk az évet.

Idén egy olyan éttermet választottunk, ahol a vacsora után közös kikapcsolódásra, bowlingozásra is alkalmunk volt.

Persze előtte visszatekintettünk az elmúlt 12 hónapra és értékeltük az eredményeket. Ha érdekel, milyen volt az évünk, olvass tovább részletekért!

Ritka alkalom, hogy mindenki egy helyen van…

Az év végi céges vacsora nem csak a Karácsony vagy az év zárás miatt fontos nekünk. Ez azok közé a ritka alkalmak közé tartozik, amikor együtt lehet az egész csapat. Az év nagy részében ugyanis nem hogy egy asztalnál, de még egy országban is ritkán tartózkodnak a munkatársaink.

Ezért számunkra ez egy fontos alkalom, amikor az ünneplés előtt az ügyvezetőink értékelik az évet, amire méltán lehet büszke az egész csapatunk!

Íme néhány 2021. évi adat:

Cégünk stabilan növekedett idén is.

Minden hátráltató tényező ellenére elértük a 20%-os növekedést.

12 futárunk hétről-hétre 14 európai országot jár be, számtalan kis és nagyvárosba juttatják el megbízóink csomagjait.

A háttérben 6 fős adminisztrációs személyzetünk azon dolgozik, hogy minden gördülékenyen menjen.

Autóink 2021-ben összesen 1,8 millió kilométert futottak különösebb nehézség nélkül.

Egyetlen célt tartunk szem előtt mindannyian: olyan szolgáltatást nyújtani, amivel az ügyfeleink életét megkönnyítjük és amivel elégedettek. Ez a kapott visszajelzések alapján ebben az évben is megvalósult, ezért egy igazán sikeres évet tudhatunk magunk mögött%

Akiknek a legtöbbet köszönhetjük…

Az este folytatásában elismertük munkatársaink elhivatott munkáját, kiemelve Kaján Róbert futárunk 15 éve tartó töretlen lojalitását és Lovasi Viktor fuvarszervező 5 éves hatékony termelését. Mindketten oszlopos tagjai a Sebestyén Trans csapatának, ezért a következő néhány sor róluk szól:

Robi 15 éve öregbíti cégünk hírnevét, legfontosabb jellemzője a kreativitás, a kitűnő problémamegoldó képesség. Bármilyen hirtelen jött nehézség is áll elő, nagyon jó megoldásokat eszel ki, nem létezik számára megoldhatatlan szituáció.

Gyorsan megérti hogy mi a feladat, megbízható módon végrehajtja, de amiért a legjobban szeretjük az a barátságos hozzáállása legyen szó akár ügyfelekről, akár munkatársakról.

Tisztelettel köszönjük hozzáállását és számítunk rá a következő években is! Robit – aki a többi munkatárshoz hasonlóan megkapta a megérdemelt karácsonyi bónuszát – a cégvezetés 2 személyes wellness hétvégével jutalmazta meg.

Lovasi Viktor először futárként, majd 3 éve fuvarszervezőként dolgozik nálunk. Posztjához méltó, átlagon felüli szervezőképességgel rendelkezik. Kiemelkedően termelékeny munkatársunk, ő az aki addig teszi a dolgát amíg az teljes megelégedésére készen nincs. Megbízható, barátságos kolléga. Köszönjük elhivatottságát és azt szeretnénk, hogy sok-sok évig jelentsen még örömet mindannyiunk számára a közös munka! Viktort a cégvezetés 2 személyes vacsora utalvánnyal lepte meg.

Az este további részében a bowlingozás, beszélgetés vette át a főszerepet, az egész csapat nevében mondhatom hogy remekül éreztük magunkat, ezt az is bizonyítja, hogy jócskán éjfél is elmúlt mire szétszéledt a csapat. Ezzel a jó élménnyel zártuk le az előzőt és nagy várakozással nyitjuk meg a 2022-t!

Ha ránk bíznád a csomagjaidat, kérj ajánlatot itt!

Ha pedig szívesen dolgoznál egy ilyen csapatban, itt tudsz jelentkezni!