Mi így segítünk!

sebestyen-trans-kulfoldre-koltoztetes-segitseg-adakozas-ukrajna-haboru-325x225Cégünk életében eddig sem volt ritka, hogy karitatív támogatást nyújtsunk, többek között évek óta szállítmányozással segítjük a különböző segélyszervezetek munkáját.

Jelen háborús helyzetben sem tétlenkedtünk, követtük: „aki gyorsan ad, kétszer ad” elvet. Készséggel tettünk eleget külföldi megkereséseknek hogy hazánkba juthassanak az általuk
felajánlott, jelen esetben sokszor életmentő csomagok. A teljesség igénye nélkül felsoroljuk hogy honnét indultak és hova érkeztek a karitatív szervezetek, magánszemélyek adományai a mi segítségünkkel:

  • Dán-Magyar Egyesület 200 kg-os adománya a magyar Máltai Szeretetszolgálat elosztóhelyére.
  • A Dániai Aarhus városból magánszemély küldött 70 kg-os segélycsomagot egy Székesfehérvári elosztóközpontba.
  • Svédország, Helsingborgban élő, magyar származású hölgy csomagja is megérkezett a célállomásra.
  • Dánia, Jylland félszigetről indult útjára és érkezett meg egy magánszemély által összeállított 220 kg-os segélycsomag a Magyar Református Szeretetszolgálathoz.
  • A Svédországi Wesselényi LIONS Club 300 kg-os segélycsomagját juttattuk el a magyarországi szervezetüknek. Nekik is rendszeresen, évente több alkalommal szállítunk.

Fentieken kívül, cégünk Ügyvezetői személyesen is részt vettek annak teremtésében, hogy a menekült családok mielőbb biztonságban érezhessék magukat. Szállásokat szerveztek vagy magánautójukkal szállították a rászorulókat a határról egészen az ideiglenes lakhelyükig.

Jól példázza cégünk hozzáállását az alábbi két sor:

„Szeretném megváltoztatni a világot…
Kezd az első emberrel, akinek szüksége van a segítségedre”

Napjainkban ez különösen időszerű.

Sebestyén Sándor