Mi köze egy vasúti szerelvénynek az egyenlítőhöz, de leginkább a mi 2018-as évértékelőnkhöz?

Mi köze egy vasúti szerelvénynek az egyenlítőhöz, de leginkább a mi 2018-as évértékelőnkhöz?

Időnként fontos megállni, lelassítani kicsit, bármekkora pörgés is van körülöttünk. Fokozottan igaz ez az év végére, ami a nyugalom és meghittség időszaka. Ilyenkor mi is kicsit lelassítunk (de nem kell aggódni, gondoskodunk róla, hogy a csomagok ilyenkor is mindenhova időben megérkezzenek!), és visszatekintünk az elmúlt 12 hónapra. Hisszük, hogy fontos értékelni a saját és csapatunk munkáját, mi is ezt tettük, az eredményt pedig most megosztjuk veletek is.

Az elmúlt időszaknak hála már úgy ismerjük az észak európai országokat és a bevált útvonalakat, mint a tenyerünket. Többezer km-t utaztak velünk a csomagok, rengeteg embernek segítettünk költözni, fontos küldeményt továbbítani vagy épp megajándékozni, meglepni külföldön élő szeretteiket.
De ez így olyan sablonos nem? Hiába igaz minden szava az előző mondatnak, mi mégis úgy éreztük nem fejezi ki kellőképp a teljesítményünket, ezért úgy döntöttünk kicsit szemléletesebé tesszük az év végi beszámolónkat.

Nézzük, mit is csináltunk 2018-ban!

  • 863.739 km -t tettünk meg ebben az évben, ami azt jelenti, hogy 21x megkerülhettük volna a Földet az egyenlítő mentén.
  • 2200 m3 – nyi küldeményt szállítottunk Dániába, Svédországba, Németországba, Hollandiába és Belgiumba ebben az évben, ami összesen 2200 tonna. Ez akkora árutömeg, mint amekkorát egy 40-50 vagonból álló vasúti szerelvény képes szállítani.
  • És, hogy mindezt bírjuk energiával… összesen 7622 csésze kávét ittunk 2018-ban, ami megtöltené a Tropicarium egyik akváriumát.

Köszönjük a bizalmat!

Mindezt persze nem érhettük volna el az ügyfeleink nélkül, amit ezúton is köszönünk! Jövőre is legalább ennyi megbízást szeretnénk teljesíteni és ígérjük, hogy továbbra is gondoskodunk róla, hogy a külföldre küldött csomagjaik biztonságban, épségben, határidőre megérkezzenek!