A távolság nem akadály… főleg nem Karácsonykor!

A távolság nem akadály…
főleg nem Karácsonykor!

A tökéletes ajándékot megtalálni sem könnyű, nemhogy eljuttatni egy másik országba.. úgy, hogy időben, épségben megérkezzen, hiszen csak akkor tud örömet okozni igazán. De ha Te is próbáltál már valami olyasmit külföldre juttatni, ami nem illett bele a “konfekció méretekbe” és az általános, merev szabályokba, akkor pontosan tudod milyen elkeserítő, ha ezzel pont Karácsony előtt szembesül az ember… A jó hír viszont, hogy van rá megoldás!

Te csak találd meg a tökéletes ajándékot,
a többi a mi dolgunk!

Ha a szüleid, a gyermeked, a testvéred, a gimis évfolyamtársad, a legjobb barátod vagy bárki, aki fontos neked külföldön él, a karácsonyi ajándék vásárlást nem hagyhatod az utolsó napokra, ez biztos. De nem ez az egyetlen dolog, ami megnehezíti ezt az amúgy sem könnyű feladatot.

Ilyenkor ugyanis kevésbé lehet kreatív az ember… legalábbis a legtöbben ezt gondolják, mert sok csomagszállító cég olyan szigorú korlátokat szab, hogy bizony le kell mondani az igazán egyedi és ötletes meglepetésekről… Érthető, hogy sokan beletörődnek, hisz tartanak attól, hogy egy ilyen hosszú úton amúgy is baja esne a csomagnak, megsérülne vagy eltörne és a felhőtlen öröm helyett csak bosszúságot okozna. Ugyan kinek van erre szüksége?! Maradjunk inkább a megszokott, biztos ajándékoknál, abból nem lehet baj… Szóval így kerülnek a fa alá évről évre a rénszarvasos pulcsik, a vastag zoknik és társaik… lássuk be, egyik sem igazán személyes vagy emlékezetes.

Pedig nem kellene így lennie,
hiszen a Karácsony nem erről szól…

Mutasd meg a távol élő szeretteidnek is, hogy figyelsz rájuk és fontosak Neked, akkor is, ha nem látjátok egymást nap, mint nap. A részleteket pedig bízd ránk!
Szóval ha már mindenhol próbálkoztál, de…

  1. senki nem viszi el a nagymama féltett kis komódját, amit az unokahúgodnak újítottál fel, és pont illik az új dániai lakásába…
  2. ha szeretnéd elküldeni a kislányod festményét a nagyinak, de nem fér bele a megadott méretekbe…
  3. ha mindenhol le akartak beszélni a kosaras, városi bicikliről, ami a testvéred gyerekkori álma volt…
  4. ha egyetlen futárcég sem áll veled szóba, amint meghallják, hogy motorkerékpárt szeretnél küldeni Svédországba vagy máshová…

Akkor jó helyen jársz, hisz minket pont az ilyen feladatok éltetnek és hidd el, mindenre találunk megoldást.

Most akkor tényleg bármit küldhetek?!

Bármit sajnos mi sem tudunk elvinni, de sok olyan csomagszállítást megoldunk, amiről egy átlagos cég már lemond.  Csak ne felejtsd el betartani a csomagolásra vonatkozó irányelveinket. Ha ezeket a tanácsokat („csomagolási tanácsok»”) megfogadod, biztosítod a zökkenőmentes szállítást és garantált lesz az öröm a fa alatt. Mi pedig kitaláljuk, hogyan visszük el a Te személyes ajándékodat.

Még nem késő, kérj személyre szabott ajánlatot és lepd meg szeretteidet, akkor is, ha több ezer km-re vagytok egymástól.