Ahogy ígértük, meg is történt: március 6-án sikeresen lezajlott a 165 cm-es LG TV élőben közvetített nyereménysorsolása. 188 kedves Ügyfelünk bízhatott a szerencsében, ők voltak azok, akik egy bizonyos időszakban velünk szállíttattak, csomagjuk célba ért és ezzel az adott akció teljes körűen befejeződött. A szerencse egy Gárdonyban élő hölgynek kedvezett, aki örömmel osztotta meg velünk, hogy több alkalommal bízta ránk a csomagszállítást, Hollandia volt az úti cél és minden esetben maradéktalanul elégedett volt szolgáltatásunk minőségével, úgy a pontosságunk, mint munkatársaink hozzáállása, kommunikációja tekintetében is. Visszajelzése nagy öröm számunkra, mert minden egyes szállítási akció sikerességének mutatója, kizárólag az ügyfeleink elégedettségi fokával mérhető.

Ezzel a jóérzéssel indult útnak a cégvezetőink közül Sándor és Balázs, hogy személyesen tiszteljék meg Hölgyvásárlónkat a nyereménnyel. Még a naptár is segítségükre sietett, hiszen stílusosan Nőnapon, március 8-án adták át, az igazán impozáns méretű készüléket Ügyfelünk hangulatos Velencei tó melletti otthonában. Kellemes beszélgetéssel zárult a találkozás, kölcsönös volt a realitás, hogy legalább annyira jó adni, mint kapni és továbbra is számíthatunk kedves Ügyfelünk megtisztelő bizalmára.

Kedves Ügyfeleink és Barátaink! Örülünk, hogy nagy érdeklődés övezte játékunkat, ennek sikerén felbuzdulva újabb nyereményjátékon törjük a fejünket.  Az, hogy mikorra várható és mi lesz az újabb nyeremény még legyen meglepetés, de bizonyos hogy szintén értékes tárgyra vagy élményre számíthatnak azok, akiket Ügyfeleink között tisztelhetünk!