Köszönet

Köszönetemet fejezem ki mindazon dolgozóknak,akik immár sokadjára-minden kérésemet teljesítve- eljuttatták karácsonyi csomagomat Stockholmba.

Motorszállítás

Egy Belgiumból történt motorszállítással kapcsolatban Írom ezt a véleményt.Időpontegyeztetés után kérésemnek megfelelően pontosan és megfelelő
gondossággal teljesítették a megbízást.Mindenkinek ajánlom a céget.
Melléklet:motorátvétel a cég telephelyén

Csak ajánlani tudom mindenkinek

Én Németországba költöztem,  és a cuccaim kifogástalan állapotban megérkeztek a megbeszélt időben. Nagyon segítőkészek voltak, mindenről tájékoztattak, korrekt árajánlatot is kaptam előtte és annyit is fizettem amennyire saccolták. Csak ajánlani tudom ezt a céget.

pontosak és megbízhatók

Svédország-Magyarország között többször is kértem tőlük szállítást. Minden alkalommal időben és épségben megérkeztek a dolgaim a megadott címre. Több alkalmazottjukkal is találkoztam, és mindegyikük udvarias, segítőkész volt. Kifejezetten rugalmasak és kommunikatívak! Csak ajánlani tudom őket.

Ritka kincs!

Nagyon, nagyon, nagyon meg voltam elégedve! Svájcból Magyarországra történő hazaköltözésben segítettek, elképesztő megbízhatóan, segítőkészen, a vámügyeket ismerve, lenyűgözően profi sofőrökkel. Minden csomagom sértetlenül, biztonságban ideért, bármikor Veletek szállítanék újra.
Köszönöm!!!

Good Job Guys

Hollandiába való kiköltözésem során kerestem fel őket. Sebestyén Ákost vagy hatmilliószor felhìvtam, hogy most ez a szolgàltatàs, hogy is lesz, meg mit mibe csomagoljak ès ….. . Derekasan àllta a sarat és mindvégig kedves volt.
A csomagok az előre megtervezett időpontban érkeztek meg kint hozzám. A kb. 600 kg szállitmányom között volt TV, kerámia,… nem lett baja semminek.
Én a szállìtàs elött lemèrtem minden csomag sùlyàt és méretét, hogy letudjam ellenőrizni a számla összegét. A számlát mikor megkaptam centre pontosan annyi szerepelt, mint amennyit számoltam.
A futárok is kedvesek voltak, meg viccesek.

Szóval ajánlom őket!!!

Gyors, pontos, megbízható

Gyors pontos megbízható! Mindenkinek ajánlom mert ez egy igazi profi csapat kedvezö áron! Egy original mosógépet küldtem Györbe ami már a következö napon sérülésmentesen megérkezett! Ezúttal is köszönöm a Sebestyén Transnak és munkatársainak a nagyszerü szervezést! Külön köszönöm Papp Róbertnak az Önök munkatársának gépkocsvezetöjüknek az udvarias segítökész hozzáállását.

Üdv. Berta János

Excellent service, fair prices and fast delivery

It’s been a week I am checking for a delivery company from Hungary to Germany, i found many but this company was the best to deal with, they have a very fair price, almost 30-40% less price for the same service by others, they picked my luggage on Wednesday from Budapest, and received it on Saturday morning in Germany.
Their customer service contact is great, whenever i asked a question within 24 hours the answer was there. Strongly recommended and would personally use it again in the future if needed.

Megfelelő szolgáltató

A lányom (a címzett) nagyon elégedett volt a szolgáltatásotokkal. Még csak 2 csomagot küldtem veletek, de mindkétszer örömmel újságolta, hogy akkor jöttek amikor ígérték, és telefonáltak időben. Pedig más volt a futár, tehát nem csak emberfüggő volt a rendes szolgáltatás.
Szerintem egy apának a gyermeke boldogsága a legszebb ajándék.
Köszönöm ezt a kedves ajándékot.
Attila

Kitűnő, professzionális szolgáltatás

Szívből köszönöm a Sebestyén Trans minden kollégájának a segítséget, és a professzionális, megbízható költöztetést!
Újfent jó választás volt Veletek költözni. Maximálisan meg voltam elégedve, hatalmas terhet vettetek le rólam az ünnepek előtt. Minden bútorom és dobozom hiánytalanul és sértetlenül ért ki Dániába Magyarországról, a megbeszélt időre. Egészen biztos h a jövőben is Titeket foglak keresni csomag küldés/ költözés ügyben, és ajánlani minden ismerősömnek!