Good Job Guys

Hollandiába való kiköltözésem során kerestem fel őket. Sebestyén Ákost vagy hatmilliószor felhìvtam, hogy most ez a szolgàltatàs, hogy is lesz, meg mit mibe csomagoljak ès ….. . Derekasan àllta a sarat és mindvégig kedves volt.
A csomagok az előre megtervezett időpontban érkeztek meg kint hozzám. A kb. 600 kg szállitmányom között volt TV, kerámia,… nem lett baja semminek.
Én a szállìtàs elött lemèrtem minden csomag sùlyàt és méretét, hogy letudjam ellenőrizni a számla összegét. A számlát mikor megkaptam centre pontosan annyi szerepelt, mint amennyit számoltam.
A futárok is kedvesek voltak, meg viccesek.

Szóval ajánlom őket!!!

Gyors, pontos, megbízható

Gyors pontos megbízható! Mindenkinek ajánlom mert ez egy igazi profi csapat kedvezö áron! Egy original mosógépet küldtem Györbe ami már a következö napon sérülésmentesen megérkezett! Ezúttal is köszönöm a Sebestyén Transnak és munkatársainak a nagyszerü szervezést! Külön köszönöm Papp Róbertnak az Önök munkatársának gépkocsvezetöjüknek az udvarias segítökész hozzáállását.

Üdv. Berta János

Excellent service, fair prices and fast delivery

It’s been a week I am checking for a delivery company from Hungary to Germany, i found many but this company was the best to deal with, they have a very fair price, almost 30-40% less price for the same service by others, they picked my luggage on Wednesday from Budapest, and received it on Saturday morning in Germany.
Their customer service contact is great, whenever i asked a question within 24 hours the answer was there. Strongly recommended and would personally use it again in the future if needed.

Megfelelő szolgáltató

A lányom (a címzett) nagyon elégedett volt a szolgáltatásotokkal. Még csak 2 csomagot küldtem veletek, de mindkétszer örömmel újságolta, hogy akkor jöttek amikor ígérték, és telefonáltak időben. Pedig más volt a futár, tehát nem csak emberfüggő volt a rendes szolgáltatás.
Szerintem egy apának a gyermeke boldogsága a legszebb ajándék.
Köszönöm ezt a kedves ajándékot.
Attila

Kitűnő, professzionális szolgáltatás

Szívből köszönöm a Sebestyén Trans minden kollégájának a segítséget, és a professzionális, megbízható költöztetést!
Újfent jó választás volt Veletek költözni. Maximálisan meg voltam elégedve, hatalmas terhet vettetek le rólam az ünnepek előtt. Minden bútorom és dobozom hiánytalanul és sértetlenül ért ki Dániába Magyarországról, a megbeszélt időre. Egészen biztos h a jövőben is Titeket foglak keresni csomag küldés/ költözés ügyben, és ajánlani minden ismerősömnek!

Köszönet

Elképesztően gyorsan és épségben megérkezett a csomag Koppenhágába.
Már szombaton delután kézbesítették.
Köszönöm.

Boldog karácsonyt kívánok minden dolgozónak!

Segítőkész, gyors visszajelzés, professzionális és felkszibilis költözés

Nagyon megvoltam elégedve Sebestyén Transzport szolgáltatásaival. Miután felvettem velük a kapcsolatot, gyorsan visszajeleztek, segítőkészek voltak az igényeimmel kapcsolatban. S flexibilisek is az célponton levő átvétellel kapcsolatba is. – A sofőr is időben tájékoztatót a felvételpont és célponthoz levő érkezéséröl.

Mi nem vettük igénybe a sofőr segítségét a pakolással kapcsolatba. De nagyon tetszik, hogy ezt a lehetőséget is lehet kérni külön díjért.

A szállítani való cuccainkhoz képes is megvoltam elégedve az árral.

Nagyon ajánlom a szolgálatásaikat!

Köszönet a gyors,precíz szállításért

Köszönjük szépen a gyors, megbízható szállítást. Dániába küldtünk csomagot, mindennel meg vagyunk elégedve. Mindenkinek ajánlani tudom Önöket! Köszönettel: T.Istvánné

SZUPER SZOLGÁLTATÁS

A legjobb véleménnyel tudok csatlakozni az elöttem írtakhoz.
Két szobás lakásom teljes költöztetését végezte el a Sebitrans.
Minden kérésem teljesült a legkisebb részletekig.Profizmus az egyetlen szó ami jellemző mind a tulajdonos,a fuvarszervezők és a soffőrök munkájára.
Ottó és Gábor a két pilóta fantasztikus jókedvvel,energiával végezték munkájukat,mindenben keresték megelégedettségünket.
Végezetül annyit,hogy az árat teljesen humánusnak éreztük.

Párizs-Fertőd

Köszönjük gyors és flexibilis szolgáltatásukat!
Külön köszönet az előzetes telefonos tájékoztatásért!
Köszönjük Gáspár Zsolt Úrnak a kirakodás utáni fotókat.
Csak ajánlani tudom a Sebestyén Transzport-ot mindenkinek.